Bemutatkozunk

  Legfrissebb hírek

 • SZJA 1% adó támogatás
  2016. május 18.
  Sziasztok!  Ha nem szeretnéd, hogy adód 1%-a kuka legyen és nem tudsz jobbat, ajánld...
 • Megújult weboldalunk
  2016. május 4.
  Köszöntünk új weblapunkon, friss információkkal itt, vagy pedig Facebook oldalunkon...

Küldetés

Nem titkolt vágyunk a szörföt mindenki számára elérhetővé tenni és a családokat az aktív pihenésre motiválni. Reméljük, táborainkban olyan tehetségekre is lelünk, akik nemcsak megkedvelik a szörfözést, de meg is ragadnak a magyar mezőnyben; így idén nagy lépéseket tettünk az utánpótlás nevelés érdekében is.

Egyesületünkről röviden

A Gradus Szörf Klub 1995-ben vált a Magyar Szörf Szövetség aktív tagjává. Melyet több ízben is választottak az aktuális versenyszezonok legeredményesebb egyesületének. Számos sikerünk mellett ki kell emelnünk hogy van világbajnokunk, Dr. Molnár Ákos(Fater) Raceboard osztályban bizonyult a világ legjobbjának 2001-ben. „Fater” mellett több magyar bajnokot is ünnepelhettünk az évek során: Gádorfalvi Károly, Gádorfalvi Luca, Koszti Gábor, Vető Marci személyében. Nekik köszönhetően egyesületünk, többszörösen elismert tagja a Magyar Szörf Szövetségnek.

A Szörftábor.hu megálmodói Vető Marci (Magyar Freestyle Bajnok) és Koszti Gábor (14x Magyar Bajnok) 2005-ben kezdtek el foglalkozni egy tábor megrendezésének gondolatával. A két élversenyző mellé nem sokkal később további két fiatal Freestyle tehetség, Takácsy Balázs és Gyömrei Ádám szegődött, így az első Szörftábor 2005 s-ben nyitotta meg kapuit a sportág már meglévő és leendő szerelmesei előtt. 2007-ben a Hotel Ezüstpart vált állandó bázisunkká, mely nem csak a Balaton déli partjának kedvező adottságait, de egy ilyen jellegű nyári tábor szervezéséhez szükséges feltételek mindegyikét biztosítja számunkra.

Az elmúlt hét évben büszkeségre adhat okot, hogy több mint 1800 lelkes tanulónak adtuk át tudásunk, és visszatérő vendégeink, valamint versenyzőink, tovább öregbítik hírnevünk. Az a tapasztalat és tudás, amit a mögöttünk lévő évek során összegyűjtöttünk, hozzájárult, hogy egy évek óta sikeres saját tematikát dolgozhassunk ki, melyet magas színvonalon és sikeresen tudunk alkalmazni munkánk során.

A „Szörftábor.hu” számodra elsősorban kötetlen szörfélményt nyújt, és nem versenyzésre nevel, hisz alapvető célja a sportág népszerűsítése, annak nagyobb tömegekkel való megszerettetése. A szörf különleges vízi élményt nyújt, egyedülálló módon edzi a testet, lelket egyaránt. A Szörftábor oktatóinak mindegyike nemzetközi WOWS licensszel és többéves oktatói és versenyzői tapasztalattal rendelkezik, tudásukat a Magyar Szörf Szövetség is többszörösen elismerte. A tábor immáron hét éve a Siófok Balatonszéplak felsőn, közvetlenül a Balaton partján található Hotel Ezüstpart***, amely kellemes környezetet biztosít nemcsak a tanulásra, de az azt megelőző és követő órák kellemes eltöltéséhez is.

A táborban…

Óráink egyszerre garantálják a könnyed kikapcsolódást és a felhőtlen jó hangulatot. Mint mindenhol, a szörfözés kezdeti nehézségein is könnyebb csoportosan átesni, így táborunkban mindenki tudásához megfelelő csoportban ismerkedhet meg a szörffel, vagy elevenítheti fel tudását. A Szörftáborban lehetőség nyílik az aktuális fejlődési szintet a legmegfelelőbb méretű felszerelésekkel segíteni: a diákok 20-26 órát töltenek vízen és az oktatás a szárazföldön is folytatódik. A siker érdekében videó analízist, professzionális oktató dvd-ket és szárazföldi szimulátort is alkalmazunk. Az egyéni illetve csoportos tanfolyamok során a résztvevők megismerik a windsurf részeit, a vízi kreszt, a meteorológia alapjait és az alapvető környezetvédelmi, biztonsági szabályokat. A gyakorlati részben megtanulják a windsurf használatát, annak össze és szétszerelését, valamint az alapvető manővereket. Ezzel olyan tudásra tehetnek szert, amivel a szörföt ezentúl bárhol élvezhetik, oktatói segítség nélkül is.

„Legyen egy teljes heted!”

Nyitva tartás:
Július 1.-ig előzetes bejelentkezés esetén illetve hétvégéken Július 1.-től Szeptember 1.-ig Minden nap 9:00-19:00


Vissza